​Telefon: 40 16 24 37

E-mail: 010798@mail.dk

Betonarbejde og -renovering udført af professionelt firma

Har du brug for hjælp til en form for betonarbejde? Det kan eksempelvis være støbning af betongulv, støbning af fundament eller betonrenovering. Uanset hvad står vi hos Ivan Mølgaard klar til at hjælpe dig. Vi står primært til rådighed hos kunder i Hobro, Randers, Silkeborg og Århus, men vi kommer også gerne uden for disse områder.

Vi er et professionelt entreprenørfirma, som har eksisteret siden 1976. Gennem årene har vi serviceret mange tilfredse kunder med forskellige opgaver, herunder forskellige former for betonarbejde. Vores kompetencer på området er derfor brede, så vi kan varetage enhver opgave.

Betonrenovering og meget andet tilbydes

Vi kan for eksempel tilbyde betonrenovering, hvilket er en ideel løsning, hvis du har en belægning, som indeholder syg beton eller beton med et hul. Beton kan blive sygt, hvis jern ligger for langt ude, så der kommer rust på det. Betonrenovering fungerer lidt ligesom at få lavet et hul i tanden hos tandlægen.

Den syge beton fjernes, hvorefter der pudses/afrenses med sandblæsning, og hullet lappes igen.

Vi leverer professionelle løsninger af høj kvalitet ved hver enkelt opgave. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til en opgave, som indebærer beton. Vi klarer hurtigt og effektivt opgaven for dig – og altid til en fornuftig pris.

Kontakt os for et godt tilbud på betonarbejde og betonrenovering

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af betonarbejde samt modtage et godt tilbud, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Du kan ringe på telefon 40 16 24 37 eller skrive en mail til 010798@mail.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

​Firmainformation

​Bjarne Liin Eft.​

CVR: 20198842

​Kontaktinformation

Telefon: 40 16 24 37

E-mail: 010798@mail.dk