Højtryksrensning til dig, der elsker det smukke ydre

Trænger virksomhedens facade til en kærlig hånd? Så kan du med fordel kontakte 

Bjarne Liin for professionel hjælp.

Vi tilbyder facaderenovering og -rengøring ved hjælp af højtryksrensning, hvilket er en effektiv metode til at opnå et flot resultat. Vi foretager rensninger hos alle erhvervsfolk i og omkring Hobro, Randers, Silkeborg og Viborg.

Hvis din virksomheds mur eller facade skal gøres ren, skal det foregå på en ordentlig og kvalitetsbevidst måde. Det kan vi levere, idet vi bruger højtryksrensning til behandling af din facades ydre. Rensning med højtryk er en meget effektiv og grundig metode, der sikrer dig en ren facade langt ud i fremtiden.

Brug højtryksrensning til finere bygningsværker

En højtryksrensning er en ideel måde at få rengjort sin facade på. Særligt til nyere og pænere bygningsværker er højtryksrensning optimal. Denne form for rensning er nemlig mere følsom end sandblæsning, og derfor skåner den facaden og er med til, at der ikke sker skader.

Vi har mange års erfaring inden for rensning med højtryk, og derfor ved vi, hvordan enhver opgave løses bedst muligt. Uanset om der er tale om en simpel eller kompliceret opgave, så kan vi med andre ord løse den professionelt for dig. Du kan derfor trygt vælge os som din kommende samarbejdspartner.

Facaderenovering, der er godt for miljøet

En højtryksrensning anvender lufttryk, og derfor bruger den ikke unødvendige kemikalier, hvilket ellers ofte er nødvendigt for at foretage en effektiv facaderenovering. Derfor er det også en miljøvenlig metode samtidig med, at den holder sin gode effektivitet. ​

Det er vigtigt at holde virksomhedens facade ren og pæn, da det kan være med til at danne kundernes førstehåndsindtryk. Derfor bør du altid sørge for, at facaden er velholdt, hvilket vi altid gerne hjælper dig med. Vi står til rådighed uanset firmaets type og størrelse, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.

Få et uforpligtende tilbud på højtryksrensning

Hvis dit firma er interesseret i at få en god rensning af facaden på en ordentlig og fremtidssikret måde, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at løse opgaver indenfor faget, og vi garanterer en god service og attraktive priser.

Ønsker du at høre mere om højtryksrensning eller modtage et uforpligtende tilbud, så kontakt os på tlf: 40 16 24 37, eller skriv til vores e-mail: 010798@mail.dk. Du kan også kontakte os via vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage med flere oplysninger og et godt tilbud hurtigst muligt.

Entreprenørfirma siden 1976​

​IVAN MØLGAARD har været til siden 1976. Vi er et entreprenørfirma med sjæl.

Kvalitetsbevidst service​

​​Hos os er du sikret kvalitet til den rigtige pris, og vi går ikke ned på servicen.

Professionalisme i topklasse​

​Vores arbejde bliver udført af professionelle arbejdsmænd med erfaring.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på dit projekt?

Du er velkommen til at få en snak om, hvad du ønsker, og vi kommer gerne ud for at kigge på projektet. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for entreprenørprojektet.

Vores entreprenørfirma har mange års erfaring inden for branchen, og har kunder i bl.a. Randers, Viborg & Silkeborg samt mange andre steder.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​​

Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

IVAN MØLGAARD 

Højbjerg Møllevej 49, 8840 Rødkærsbro

​CVR: 20198842

Kontakt os

Telefon: 40 16 24 37

E-mail: 010798@mail.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.