Dit entreprenørfirma siden 1976​

Kvalitetsbevidst service​

Professionalisme i topklasse​

Sandblæsning af hus vedligeholder murværket

Sommetider så trænger dit murværk til at blive vedligeholdt. Det kan foregå ved hjælp af en sandblæsning, der sørger for at holde dit ydre smukt, rent og ru.

Hos Bjarne Liin har vi mange års erfaring i behandling og renovering af facader, og vi leverer kun et resultat af bedste kvalitet, når vi udfører sandblæsning af hus.

Vi har blandt andet kunder i områderne omkring Hobro, Viborg, Randers, Silkeborg og Århus, men vi dækker hele landet.

Hvad er fordelene ved sandblæsning af hus?

Hvis din mur er slidt, så kan en sandblæsning være løsningen til at forlænge levetiden. Blæsningen bruges til mere hårde og robuste overflader, som blandt andet kunne være stål og metal.​

Hvis du skal have malet din facade, så kan en blæsning også være gavnligt, da den vil sikre, at malingen hænger bedre fast.

Hvis du er i tvivl om noget, hvad sandblæsning af hus angår, så rådgiver vi gerne ganske uforpligtende om netop din pudsning. 

Vi håndterer alle erhvervskunder

Vi udfører gerne sandblæsning af hus til alle erhvervsfolk uanset størrelsen af firmaet. Vi er engageret i vores arbejde, og via vores store erfaring er vi sikre på, at vi kan løse din opgave. Derfor skal du endelig heller ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

Hvad koster sandblæsning af hus?

Er du interesseret i at modtage et godt og uforpligtende tilbud på sandblæsning af huset eller din virksomhed? Din pris på sandblæser afhænger af omfanget af opgaven - kontakt os for at drøfte din opgave og eventuelt modtage et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og hør mere på telefon 40 16 24 37, e-mail 010798@mail.dk eller udfyld vores kontaktformular.​

Ønsker du et uforpligtende tilbud?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

​Bjarne Liin Eft.​

CVR: 20198842

​Kontaktinformation

Telefon: 40 16 24 37

E-mail: 010798@mail.dk